Bilete Hai sa dam mana cu mana

Hai sa dam mana cu mana
24
ian
Hai sa dam mana cu mana
Opera Nationala Romana din Timisoara, Strada Marasesti 2, Timisoara 300086, Timisoara
24 ianuarie 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Hai sa dam mana cu mana

„Hai să dăm mână cu mână” este invitația cluburilor Lions din Regiunea Vest Timișoara – District 124 Romania pentru ziua de 24 ianuarie 2024 .

Vă invităm la un eveniment caritabil prin care ne dorim să strângem fonduri pentru amenajarea unei grădini muzicale destinate copiilor cu nevoi speciale , care va completa frumos Parcul Copiilor din Timișoara, cu un loc plin de magie și bucurie, iubit de micuți. 

În acest scop vă invităm alături de noi la un musical de excepție, găzduit de Opera Naţională Română din Timișoara, regizat de Magnum Team , intitulat “Come into the Light”, spectacol care va ilumina scena și va evidenția bogăția trecutului și frumusețea prezentului orașului nostru. Momentul special va include și sărbătorirea Zilei Unirii, cu cei 165 de ani scurși de la evenimentul istoric. 

Cu talent și pricepere, îndrăgitul profesor de istorie , Sorin Ionescu, ne va preda o lecție de istorie, oferindu-ne prilejul de a înțelege și aprecia valorile noastre comune evidențiate prin momentul-reper al Unirii de la 1859. 

Vă așteptăm cu inimile deschise să ne bucurăm împreună, mână în mână și suflet lângă suflet, de o seară a carității, unde cultura și istoria se vor completa admirabil pe scena Operei, în spiritul motto-ului universal Lions, “We Serve!”.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles