Bilete Concert Corina Sirghi

Concert Corina Sirghi
15
ian
Concert Corina Sirghi
Sala Mare ARCUB , Str. Lipscani nr. 84 – 90, Bucuresti
15 ianuarie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: Concert Corina Sirghi

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București celebrează Ziua Culturii Naționale, printr-un concert extraordinar inspirat din folclorul românesc, susținut de Corina Sîrghi ce va avea loc luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 19.00, la Sala Mare, ARCUB. 

Cunoscută pentru pasiunea și profunzimea cu care interpretează genuri muzicale variate, Corina Sîrghi va urca pe scena Sălii Mari de la ARCUB alături de Shaun Williams (acordeon), Costel Nechita (contrabas), Meltiade Mihalache (vioară), Marian Șerban (țambal), Toma Dimitriu (pian) și Alex Mike (contrabas) și le oferi spectatorilor un repertoriu complex, de la balade emoționante până la piese ritmate, pline de energie, o varietate de selecții muzicale ce ilustrează diversitatea culturală națională, aducând astfel, în prim-plan, un strop de autenticitate cu fiecare interpretare. 

„Cu prilejul Zilei Culturii Naționale vom cânta muzică românească o serie de medalioane folclorice și alte câteva lucrări din muzica ușoară. Suntem atât de norocoși că avem atâtea versuri frumoase și o limbă de care nu se apropie mulți, este numai și numai a noastră. Nu cred că se mai cântă undeva așa frumos despre dragoste, orașe și multe altele, cum se cântă la noi. Suntem nerăbdători să împărtășim publicului emoțiile și cântul autentic românesc cu prilejul acestei zile speciale pentru noi toți, românii, în acest concert special de la ARCUB.” (Corina Sîrghi)

Prețul unui bilet este de 35 lei.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles