Bilete ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen

ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen
12
oct
ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen
Sala Capitol, Bd. C. D. Loga nr.2, Timisoara
12 octombrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen

Pe 12 octombrie 2024 vă așteptăm la Sala Capitol din Timișoara la un concert ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen. Turneul a traversat deja toată Europa și toate show-urile au fost sold out! Un concert simfonic deosebit de puternic și emoțional, un spectacol care sărbătorește a 51-a aniversare a uneia dintre formatiile care au făcut istorie în muzica internationala: ABBA. Un trailer oficial poate fi găsit aici.

De la "Mamma Mia" la "Gimme Gimme", de la "Fernando", la "Super Trooper" și bineînțeles să nu uităm de "Dancing Queen", aveți acum ocazia să ascultați cântece atemporale reinterpretate în maniera simfonică.

Spectacolul "DANCING QUEEN – ABBA SYMPHONIC Tribute Show" face parte dintr-un turneu care deja este sold out în toate sălile din Europa, spectacol care se încheie de fiecare data cu multe aplauze si emoții.

Anul acesta sărbătorim 51 de ani de la apariția formației ABBA, legendara trupa suedeza care a scris unele dintre cele mai semnificative și de neuitat pagini din istoria muzicii pop și a muzicii disco din toate timpurile, vânzând peste 400 de milioane de albume în doar zece ani și obținând multiple recorduri mondiale.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles