Bilete SATUL LUI MOS CRACIUN

SATUL LUI MOS CRACIUN
01.12.24
31.12.26
SATUL LUI MOS CRACIUN
Predeal, Predeal
1 dec 24 - 31 dec 25

Info eveniment: SATUL LUI MOS CRACIUN


Parcul tematic Satul lui Moș Crăciun este deschis pe tot parcursul anului, cu excepția lunii septembrie, dedicată lucrărilor de mentenanță. Fiecare lună aduce o nouă surpriză pentru voi!


Parcul interactiv se vizitează doar în cadrul unor tururi ghidate de spiriduși, care vă vor conduce rând pe rând prin toate căsuțele din sat. Turul durează 50 de minute, cu pauză de 10 minute, exact ca la școală. La fiecare obiectiv veți asculta o poveste minunată. Veți începe la casa de bilete, apoi pe Poarta Magică veți păși însoțiți de un spiriduș zglobiu, pe tărâmul Moșului. Vizita începe cu Casa Spiridușilor, veți continua cu Poșta, Atelierul de jucării, urmează Casa și Biroul lui Moș Crăciun, Atelierul de împachetat cadouri, apoi în curte veți descoperi Sania Magică și veți vizita Grajdul Renilor, iar vizita se încheie cu Magazinul de suveniruri, unde veți putea alege amintiri dragi din Satul lui Moș Crăciun.


Acum că ați înțeles cum se desfășoară vizita la Satul lui Moș Crăciun, trebuie să decideți înainte de rezervare (care este obligatorie în avans), dacă vă doriți să vizitați satul în cadrul unui tur de zi sau în cadrul unui tur de seară.
Turul este același, diferența este că la lăsarea serii, milioanele de luminițe din sat creează o atmosferă și mai feerică, desprinsă parcă din basme. Indiferent de alegerea făcută, experiența voastră va cuprinde vizitarea obiectivelor în cadrul turului ghidat, iar la fiecare veți asculta o poveste minunată și veți interacționa cu personaje magice.


Toți copiii care vizitează Satul vor primi cadouri de la Moș Crăciun sau de la celelalte personaje minunate, cadouri care vor face vizita copiilor și mai plăcută.


Vă spuneam că parcul este deschis tot anul, și fiecare perioadă a anului vine cu surprize noi.


În perioada 1 noiembrie – 31 ianuarie, toți vizitatorii se vor întâlni cu Moșul, care îi așteaptă în Casa lui, unde după ce vor asculta o poveste minunată, vor putea face multe poze frumoase. Moșul are multe sfaturi pentru voi, iar toți copiii care îi trec pragul vor primi cadouri cu suveniruri specifice sărbătorilor de iarnă.


În această perioadă puteți alege să ne vizitați în cadrul unui tur normal sau, dacă vă doriți o experiență cu totul specială, vă invităm în turul VIP, care are loc în fiecare zi, începând cu 10 decembrie până pe 24 decembrie, între orele 19.00 și 22.00. Într-adevăr, aceasta este o experiență deosebită și dacă vă doriți un astfel de tur trebuie să vă grăbiți cu rezervarea pentru că sunt primele tururi care se ocupă.


Nu puteți ajunge în această perioadă sau sunt deja ocupate locurile? Nu vă faceți griji. După cum vă spuneam, parcul tematic este deschis 11 luni pe an, și fiecare lună aduce noi surprize și multe personaje iubite de copii și nu numai.


Turul de vizitare este același tot anul, se vizitează aceleași obiective, iar surpriza lunii vă așteaptă în Casa lui Moș Crăciun.


Cum vi se pare, grozav, nu-i așa? Indiferent când alegeți să ne vizitați, veți avea parte de o experiență incredibilă. Așa că alegeți turul și perioada care vi se potrivește și haideți să ne cunoaștem.


Rezervați-vă acum locul în această aventură magică, locurile se ocupă foarte repede!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles