Bilete FORMIDABLE! AZNAVOUR cu JULES GRISON

FORMIDABLE! AZNAVOUR cu JULES GRISON
6
dec
FORMIDABLE! AZNAVOUR cu JULES GRISON
Circul Metropolitan Bucuresti , Aleea Circului 15, Bucuresti
6 decembrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: FORMIDABLE! AZNAVOUR cu JULES GRISON

Spectacolul FORMIDABLE! AZNAVOUR, în interpretarea extraordinară a lui JULES GRISON, ajunge în România pe 6 decembrie. Evenimentul, ce face parte din turneul mondial de aniversare a 100 de ani de la nașterea legendarului Charles Aznavour, va avea loc la Circul Metropolitan din București. 

Conceput și regizat de Gil Marsalla și Directo Productions, spectacolul FORMIDABLE! AZNAVOUR este un omagiu adus șansonierului francez Charles Aznavour și o călătorie emoționantă prin viața și cariera sa extraordinare. Jules Grison va interpreta melodii celebre ale artistului într-un spectacol ce te transportă pe străzile capitalei franceze și recreează magia și esența boemei pariziene, ce au inspirat atât de multe dintre cântecele lui Aznavour. Acest spectacol-tribut este o odă adusă vieții și cântecelor unui artist legendar ce continuă să rezoneze puternic cu publicul și astăzi, să atingă inimi și să transcenda generații.

Jules Grison este fără îndoială unul dintre cei mai talentați cântăreți și interpreți ai generației sale, cel mai bine cunoscut pentru rolul din celebrul musical „Romeo și Julieta”. A colaborat la o serie de proiecte de renume, inclusiv „My Man” - musicalul despre succesul anilor 1920 până în anii 1940 la Théatre des Variétés din Paris în 2005. De asemenea, a fost implicat în „Les Années Tubes” de Roger Louret din 2009 până în 2011 și în „Paris! The Show”.

Gil Marsalla studiază muzica încă de la vârsta de 14 ani și a avut o carieră împlinită ca muzician, director muzical, dirijor și director artistic. A produs cu succes spectacole muzicale și teatrale, precum și evenimente de amploare în ultimii 20 de ani, cel mai recent cu propria sa companie de producție, Directo Productions, pe care a fondat-o în 2001 cu scopul de a sprijini și prezența artiști francezi. Publicul român a avut ocazia anul acesta de a se bucura de încă unul dintre spectacolele produse de Gil – „PIAF! The Show”, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf.

Spectacolul “Formidable! Aznavour” este produs de exclusiv de Directo Productions și nu este asociat cu niciun concert sau spectacol produs de Fundația Aznavour sau de membrii familiei lui Charles Aznavour.

Un eveniment organizat de Emagic, susținut de Magic FM.

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului. Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic înainte de participarea la eveniment.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles