Bilete CONFERINTA ENCOUNTER24 - The Wind Of Change

CONFERINTA ENCOUNTER24 - The Wind Of Change
11-13
oct
CONFERINTA ENCOUNTER24 - The Wind Of Change
Hillsong Bucharest, Intrarea Patrulei, nr 3A, Bucuresti
11 - 13 octombrie 2024, Ora 19:30

Info eveniment: CONFERINTA ENCOUNTER24 - The Wind Of Change

THE WIND OF CHANGE

Când Dumnezeu suflă din cer, lucrurile se mișcă, obstacolele sunt îndepărtate, oamenii eliberați și viețile transformate.

Dumnezeu a făcut asta în trecut. A făcut-o generație după generație și credem că poate să o facă și acum. Atunci când oamenii și-au înălțat glasurile către El, i-a auzit din cer și S-a manifestat în mijlocul lor.

La conferința de anul acesta ne dorim să ne strângem să ne unim glasurile în închinare și într-o rugăciune de cerere ca Domnul să sufle și peste noi vântul cel ceresc, Duhul Său Cel Sfânt. Credem că adierea aceasta lină pe care o simțim în prezent poate deveni un vânt puternic. Vântul schimbării divine.

Vrem să te invităm să ni te alături să cerem împreună ca Domnul să Se manifeste din nou printre noi cum a făcut-o și în trecut. Vino pregătit pentru o schimbare, în primul rând în viața ta, iar apoi prin tine, în viețile celor din jurul tău.

Vino pregătit să experimentezi vântul schimbării!

 

– Daniel & Ioana Pop –
Pastori Hillsong București

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles