Bilete Avishai Cohen @ Jazz Syndicate Festival 2024

Avishai Cohen @ Jazz Syndicate Festival 2024
14-16
nov
Avishai Cohen @ Jazz Syndicate Festival 2024
Palatul Bragadiru, Bucuresti
14 - 16 noiembrie 2024

Info eveniment: Avishai Cohen @ Jazz Syndicate Festival 2024

JAZZ SYNDICATE FESTIVAL II

Bucuresti @ Palatul Bragadiru | 14 - 16 Noiembrie 2024

 

Pasionati de jazz, pregatiti-va pentru showul sfarsitului de an!

 

AVISHAI COHEN, una dintre cele mai admirate figuri ale jazzului contemporan, revine în România pentru a deschide cea de-a doua ediție a Jazz Syndicate Festival. Acest eveniment ne aduce trei zile memorabile, unde unele dintre cele mai mari nume ale scenei internaționale și autohtone de jazz vor străluci pe scena de la Palatul Bragadiru.

 

O bijuterie arhitecturală construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, Palatul Bragadiru va fi gazda perfectă pentru GIANNI VANCINI feat. SILVIA “MAVIA” LOSAPPIO (Ita.), SORIN ZLAT, AMPHITRIO, sau raising starul jazzului autohton, OVIDIU GURBAN, secondat de o redutabila sectie ritmica internationala (pianistul SIMON CHIVALOM (Fra.) bassitul PIERRE MARCUS  (Fra.) si bateristul ARMANDO LUNGO (Ita.), care vor complete agenda festivalului, in trei seri tematice.

 

Iata ca dupa nenumarate concerte aclamate de publicul din Romania si cu multe “sold out-uri” in maneca, Jazz Syndicate Live Sessions il readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.

 

Avishai Cohen – un artist excepțional, comparat adesea cu legendarul Miles Davis, va transforma trompeta într-un instrument care exprimă cele mai profunde emoții umane. Cu un sunet distinctiv, Cohen a fost descris de New York Times drept „un trompetist extravagant, relaxat și sentimental”.

 

Saxofonistul Gianni Vancini preia cele mai cool elemente ale muzicii contemporane și le îmbină pentru a crea un sunet sofisticat, funky și stilat, plonjand adânc în groove pentru a livra jazz energic și melodii pline de bună dispoziție, asemănătoare cu cele ale lui David Sanborn sau Grover Washington, Jr.! Cunoscut pentru sunetul său sofisticat și energia sa vibrantă, se va alatura talentatei vocaliste Silvia "Mavia" Losappio si bandului de exceptie, pentru a crea o experiență muzicală unică, ce îmbină stilul smooth jazz cu influențele mediteraneene.

 

Chick Corea Elektric Band Tribute by Sorin Zlat este un omagiu vibrant adus legendarului Chick Corea, în care pianistul Sorin Zlat și trupa sa recreează cu măiestrie magia fusion jazz-ului electrizant, plin de complexitate ritmică și armonii captivante, specifice stilului inconfundabil al lui Corea.

 

Amphitrio - Timelines aduce pe scenă un jazz rafinat și plin de emoție, în care trio-ul explorează armonii profunde și ritmuri captivante, creând o experiență muzicală atemporală ce transcende barierele stilistice și captivează prin creativitate și virtuozitate.

 

Ovidiu Gurban feat. Pierre Marcus & Simon Chivaliom - Echoes From Tomorrow prezintă rising starul jazzului romanesc alaturi de sectia ritmica a redutabilului Baptiste Herbine, într-un concert plin de energie și inovație, unde jazzul contemporan capătă nuanțe vibrante și vizionare, oferind o privire îndrăzneață spre sunetele viitorului.

 

 

PROGRAM:

JAZZ SYNDICATE FESTIVAL va avea loc in perioada 14 - 16 Noiembrie 2024 in Bucuresti, pe scenele de la Palatul Bragadiru.

 

Ziua 1: Raising Star

OVIDIU GURBAN feat.

PIERRE MARCUS & SIMON CHIVALOM Quartet  - “Echoes From Tomorrow”

 

Ziua 2: Acoustic Lounge

AVISHAI COHEN Quartet – “Naked Truth”

AMPHITRIO – “Timelines”

 

Ziua 3: Electric & Smooth Jazz Lounge

GIANNI VANCINI feat. SILVIA “MAVIA” LOSAPPIO -

“Made In Italy”

CHICK COREA ELECTRIC BAND

TRIBUTE by Sorin Zlat & Band

 

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. Biletele se gasesc pe iabilet.ro si entertix.ro.

  

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=O1eFUEO178k

https://www.youtube.com/watch?v=qbpGEwT5JOI

https://www.youtube.com/watch?v=BZvgctR6tdI

https://www.youtube.com/watch?v=2X3joxI5FOM

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles