Bilete MODA, MUZICA SI FRUMUSETE!

MODA, MUZICA SI FRUMUSETE!
15
nov
MODA, MUZICA SI FRUMUSETE!
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
15 noiembrie 2024, Ora 20:00

Info eveniment: MODA, MUZICA SI FRUMUSETE!


Cand tendintele modei pornesc de la muzica!

Moda si muzica sunt mult mai legate decat ati putea crede, acum, o oportunitate de a sarbatori legatura dintre muzica, moda si frumusete, legatura care cu siguranta va iesi in evidenta in aceasta seara.

Pe de o parte, Zaggaro by Andreea Costache aduce noi tendinte si stiluri de moda inovatoare; pe de alta parte, solisti care cu vocea lor vor  imbogati fiecare moment al acestui spectacol..

Rochiile elegante din colectia Zaggaro by Andreea Costache vor defila pe scena si vor incanta publicul cu liniile lor rafinate si sofisticate.

Au facut furori la Milano Fashion Week - New York- Londra –Dubai  – Paris – si multe alte scene international, iar acum la Cluj-Napoca cu o noua colectie.

Muzica va avea un rol central pe parcursul serii,  grupului italian LE DOLCE VITA cu talentul si frumusetea lor cele trei soliste aduc pe scena frumusetea perfecta oferind momente de emotie pura. Le Dolce Vita este un proiect international nascut din intalnirea a trei voci diferite: liric, pop si soul. Trei tinere artiste unite de aceeasi dragoste pentru muzica si mai ales de aceeasi dorinta de a experimenta un gen crossover care nu se teme nici de limite, nici de frontiere.

De asemenea, au o versiune inedită  Ave Maria cu participarea vocală a Papei Francisc. Repertoriul Le Dolce Vita variază de la rock simfonic până la clasic. Prezent pe piața sud-americană cu Discos Musart. Mexic Columbia și Venezuela cu albumul lor.

Artisti care cu vocea lor au facut deja istorie in Romania, lansand diverse genuri muzicale, cu aparitii originale, lansand noi curente in muzica la acel moment. Iubiti de public piesele lor sunt mereu pe buzele tuturor. Pe langa voce a avut multa originalitate in aparitiile lor scenice si mai ales in curajul de a lansa haine neconformiste care ajuns la moda ... lumea se imbraca si dansa ca ei. Perioada era 85-86.Se cauta originalitatea, puritatea, culori fosforescente, palarii, ochelari chiar si costume inspirate din folclor. Dansam pe scena si ne simteam increzatori si iubiti.

Astazi vom da glas si stralucire acestui spectacol.

Anul acesta Silvia Dumitrescu a implinit 40 de ani de la debut si continua se ne uimeasca stilul sau nonconformist. A terminat Liceul de Muzica George Enescu la sectia pian, a continuat la Sc.populara de arta la Clasa Mihaelei Runceanu si Ionel Tudor a terminat Conservatorul la Pedagogie Muzicala urmand apoi cursuri de jazz cu Mircea Tiberian, Premii Nationale si Internationale, Premiul I la Mamaia in '85 si Premiul I in '95 la "Cerbul de aur",a predat canto pop la Scoala Populara de Arta  la Academia de arte scenice si la Liceul de Muzica "George Enescu" sectia pop-jazz. La cei 65 de ani impliniti,  admirata si indragita de atatia romani o invitam sa vina  cu farmecul sau personal pe aceasta frumoasa scena in aplauzele minunatului nostru public Clujean!

Este ceea  care va aduce energie pozitiva in aceasta seara cu talentul, muzica si frumusetea - Silvia Dumitrescu - Rebela anilor '90.  Fiind o nonconformist a stiut de-a lungul anilor sa surpinda si sa cucereasca publicul nu numai cu talentul sau dar si cu acel aer de “frumusica gata tot timpul sa te surprinda cu o nazbatie”.  Muzica ei mereu tanara este o explozie de energie si de carisma si dovedeste ca varsta e doar un numar.


Apoi unul dintre invitatii speciali, Daniel Iordachioae cantaretul de muzica usoara indragit de milioane de romani solist, compozitor, textier, poet, regizor, pedagog, a carui activitate artistica a implinit 40 de ani, premii nationale si internationale, laureat proaspat la Festivalului Mamaia 2024, premiul I!, va imbogati  seara cu vocea si talentul lui.

Un romantic adevarat, romanticism ce se regaseste in muzica sa dar si in viata de zi cu zi, va aduce pe scena Casei de Cultura din Cluj-Napoca iubirea care o cautam toti in viata.

Va promitem o serata superba alaturi de oameni minunati si artisti desavarsiti!

MiraShow va asteapta pentru prima editie a acestui eveniment!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles