Bilete Noone`s Land

Noone`s Land
23
oct
Noone`s Land
Teatrul de Papusi Puck, strada Ion I.C. Bratianu nr.23, Cluj-Napoca
23 octombrie 2024, Ora 17:00

Info eveniment: Noone`s Land


Teatrul de Păpuși „Merlin”, Germania, 5+, 45 min. Un spectacol nonverbal de Dimitris Stamou și Demy Papada

„Visul, creativitatea și puterea imaginației față în față cu realitatea, prin ochii unui suflet singuratic, încremenit pentru totdeauna în același loc… fără orizont și fără șansa de a scăpa dintr-un loc în care nu a ales să fie. Eroul poveștii noastre nu este atât de diferit de fiecare dintre noi… sau poate că este foarte diferit…


El deschide ochii, descoperă lumea, este dezamăgit și decide să o transforme într-un loc mai bun.

Lumea lui Noone este acel loc în care se regăsește orice om liber, o lume imaginară ce nu poate fi limitată, vândută sau cumpărată, nu îi poate fi luată și nu poate fi niciodată cucerită.”

Un spectacol poetic, adresat întregii familii, un eseu teatral cu păpuși despre libertatea interioară, într-o perspectivă inedită propusă de compania Merlin, nume de referință în teatrul de animație european actual. 

Concept: Merlin Puppet Theatre

Regia: Dimitris Stamou

Muzica: Costas Stamou

Mânuirea păpușilor: Demy Papada, Dimitris Stamou.

Compania Merlin a fost fondată în 1995 în Atena, Grecia de Dimitris Stamou și Demy Papada, care și-au început cariera ca artiști vizuali, creatori de păpuși și măști. Începând cu 2001 și-au creat propriile spectacole adresate tinerilor, au participat la expoziții, festivaluri, conferințe, ateliere în peste 30 de țări din întreaga lume. În prezent activează în Berlin, unde organizează spectacole și ateliere profesionale adresate artiștilor păpușari, dar și publicului interesat de arta animației.

Proiect realizat cu sprijinul UNITER și al Consiliului Județean Cluj.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles