Bilete Fericirea in 5 pasi. Comedie antimotivationala

Fericirea in 5 pasi. Comedie antimotivationala
24
nov
Fericirea in 5 pasi. Comedie antimotivationala
FF Theatre, Centru Vechi, Smardan 5 bis, etaj 1, Bucuresti
24 noiembrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: Fericirea in 5 pasi. Comedie antimotivationala

Fericirea în cinci pași

de Radu Aldulescu

 

Vă invităm la o comedie antimotivațională!

 

Grațiella, o prețioasă ridicolă din zilele noastre, labilă psihic și emoțional, frustrată, asaltată de ambiții, dornică de afirmare de sine, recurge la ajutorul unui life coach, Dennis Maximus, ca să o scoată din depresie și să o facă fericită. Ajunge să trăiască o poveste de dragoste de una singură. Face o fixație pentru acest life coach, de fapt, un escroc și un șantajist emoțional, fost stripper, care, sub pretextul a diverse proceduri, etape de dezvoltare personală etc. o stoarce de bani. Dar ea renaște din propria cenușă și duce comedia mai departe.

False cursuri de dezvoltare personală sunt pe toate gardurile, în ofensivă continuă, deoarece există o cerere continuă. Lumea se află într-o permanentă criză spirituală și simte nevoia să-și umple acest gol, căzând victimă multor neaveniți, șarlatani, falși terapeuți.

Ca scriitor, am nevoie să mă exprim despre lucruri de actualitate, oprind în loc nebunia lumii și punându-i oglinda în față.  Fața ei cea mai comică.

Radu Aldulescu

 

Grațiella: Adriana Irimescu

Dennis Maximus, Life Coach: Filip Ristovski

Regia și selecția muzicală: Alina Hiristea

Coregrafia: Mălina Andrei

Videoedit:....

 

Grațiella, o prețioasă ridicolă din zilele noastre, labilă psihic și emoțional, frustrată, asaltată de ambiții, dornică de afirmare de sine, recurge la ajutorul unui life coach, Dennis Maximus. Face o fixație pentru acest life coach, de fapt, un escroc și un șantajist emoțional, fost stripper, care, sub pretextul a diverse proceduri, etape de dezvoltare personală etc. o stoarce de bani. Dar ea renaște din propria cenușă și duce comedia mai departe.

 

PARINTE IN ROMANIA
29
nov
Feleacu, judetul Cluj
Sala Grande Vista, Wonderland Cluj Resort
VIENNA CLASSIC ORCHESTRA
2-21
dec
Turneu National
Turneu National
SARITII Impro show
21
nov
Bucuresti
Sala Palatului
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles