Bilete Ivan Turbinca

Ivan Turbinca
27
oct
Ivan Turbinca
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
27 octombrie 2024, Ora 14:00

Info eveniment: Ivan Turbinca

Cu prilejul evenimentului de lansare al "ȘCOLII DE COMEDIE" by Victoria Dicu va invitam la spectacolul Ivan Turbinca.

 

IVAN TURBINCA dupa Ion Creanga si o fabuloasa dramatizare realizata de Ion Sapdaru si pusa in scena de Victoria Dicu, este un spectacol vesel şi plin de înțelesuri, un spectacol despre viață 100 %, despre viață și plictiseală, despre moarte și viață și piedici și oameni și treceri și petreceri!

 

Victoria Dicu este actrita a TNB si Fondatoare a Scolii de Comedie, a trecut prin acest text in anul 2009, jucandu-l pe Scena mare, apoi, l-a fructificat la maxim, propunandu-l si cursantilor ei.

 

Spectacolul premiat "IVAN TURBINCĂ" este o comedie spumoasa, ce are ca protagoniști Oameni Mari din toate domeniile și de toate vârstele. Cel care joacă personajul principal are o varsta de 67 de ani și o poveste fabuloasă în spate! Toata trupa este încărcată de povești inedite, ce s-au prins în hora pregătirii acestui spectacol minunat.


Spectacolul este urmat de un mini party unde vom ciocni un pahar de șampanie, iar gustarile vor fi asigurate de Sempre Sano Catering.

 

14:00- 15:15 Spectacolul Ivan Turbinca si lansarea “Scolii de comedie” by Victoria Dicu

15:15- 17:00 Cocktail & brunch party

 

"Treceți la turbincă, dracilor!" ordonă Ivan și de aici să te ții de ce "e în stare Ivan ăsta al tău, Doamne!" e de părere Sf. Petru, ale cărui meniri nu sunt departe de adevăr.
Din celebra scriere a lui Ion Creangă, Ion Sapdaru, iată ce coincidență minunată de prenume, a recreat un dialog magnific!

O pendulare de un umor incredibil dintre lumesc, îngeresc și drăcesc - jucată și dansată, cand pe muzică săltăreață, când pe sunet de doine, de Trupa ȘCOLII DE COMEDIE.

Victoria Dicu, regizoarea spectacolului conferă un plus de râsul-plânsul nostru "cel de toate zilele" - autentic și spumos românesc și lasă la îndemâna cursanților ei să-și caute partea personală de adevăr și autenticitate în lucrul cu personajul sau personajele primite.

"Ne-om mai vedea noi, Ivan Turbincă cel fără de moarte..." - un spectacol ce își va avea etern locul în noi și în istoria noastră, căci cine nu are câte un Ivan să-l dea jos de pe divan în lumea asta colorată și în plină schimbare?

 

Ivan Turbincă: Cristian
Scaraoski, Un soldat: Sânziana
Dumnezeu, Un soldat: Alexandra
Sfântul Petru, Un soldat: Bogdan
Moartea, Dracoaica alcoolică: Ana
Căpitanul, Cornuțu - dracul Mamei: Marian Mama Dracilor, Boeroaica, Un soldat: Irina
Baba cu cocoșul, Drăcoaica lingușitoare: Mihaela Codița - drăcoaica cea Mare, Un soldat: Anca Copituța - drăcoaica cea mică, Un soldat: Silvia Dracoaica cea Bătrână, Un soldat: Sabina Îngerița și Drăcoaica - Cristina

Coordonator: Victoria Dicu

 

“Cristian a venit la mine dupa o luna dupa ce i.a murit sotia” Victoria A zis
" Eu nu vreau sa pic!
Fiica lui m-a intrebat

Textual:
"Il primesti pe tatal meu fara dinti in gura?"

Are aproape doi ani la mine, e sanatos, rade mult, e implicat si a castigat marele premiu de Actor de comedie la Amatorissima

Sanziana - bomba de energie, are in jur de 50 de ani varsta in buletin, in viata are 18. Iubeste viata si scrie poezii. Scoate si cartea in curand. Va fi o onoare sa ii citesc poeziile

Ana “Moartea chiar are ochii albastri! Incapatanata si motata, un om fain si bun la suflet. M-a "agatat" la o discutie in parc.
De mai bine de doi ani, ma rupe cu "coasa"!, Victoria

Ancuta in carne si suflet. O bucurie de om si foarte blanda. Este Mereu saritoare si totusi atat de docila. Ferice!

Silvia este cea curajoasa si premiata pentru asta. Ii sunt recunoscatoare ca m-a ales!

Sabina!!! Premiu pentru Coordonare de draci! Scoate dracii din culise - la propriu. Talentata si ambitioasa, mai e si drac batran si fain!

Irina: Privighetoarea grupei. E mama dracilor, dar are si abilitati de boieroaica. O saritoare si o buna.

Ce lasa Dumnezeu mai frumos in om. Si in privire. Cred cu tarie ca Dumnezeu este femeie.

Bogdan e de muuuuuult la mine, mult și bine. Trece prin toate starile si toate femeile din teatru. A facut o Zamfira de pici, iar aici un Sf. Petru cool. Sa iti traiasca.

"Să trăiți, dom' căpitan!" Mariane, Marian - cu el chiar traiesti bine. Blandete in armura. Mai salveaza niste oameni, mai vine si pe scena - sa traiesti, Codruțule - drăcuțule!

Cristina - zambet. Migreaza si migreaza bine. De la înger la drac, ca în viață. Se alătură frumos și cald trupei Ivan.

MIHAELA - talent si culoare. O baba cu cocos - dansant, nu de pus in bors! Scoate soldatii la rampa cu matura, iar aerele de drac ii vin manusa. Go, Mihaela, Go Go!

VICTORIA DICU  -Energie, suflet, zbatere...ACTOR...POET...FLUTURE...MAMA...OM...

Un eveniment organizat de Syarela Arts.

 

PARINTE IN ROMANIA
29
nov
Feleacu, judetul Cluj
Sala Grande Vista, Wonderland Cluj Resort
VIENNA CLASSIC ORCHESTRA
2-21
dec
Turneu National
Turneu National
SARITII Impro show
21
nov
Bucuresti
Sala Palatului
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles