Bilete Citit in Nichita Stanescu

Citit in Nichita Stanescu
23
oct
Citit in Nichita Stanescu
Kultur 21, Strada Carol Davila, nr. 21, Bucuresti
23 octombrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment: Citit in Nichita Stanescu

Spectacol de teatru laborator în stil grotovskian, de teatru po(h)etic în spirit naumian și de teatru radiofonic în sensul în măsura în care ați ațipit vreodată ascultând poezii de nichita stănescu și imaginația v-a purtat mai departe în realitatea visului poetic. 

Acest spectacol este acel vis.

5 performeri, 35 de spectatori cu ochii închiși.

Subiectul poetic prezent miercuri 23.10 este Nichita Stănescu și opera sa poetică.

Acțiuni și gesturi poetice: Luiza Ghindă, Mihai Dulea, George Niculaide, Valentina Chiriță, Cristina Dumitru, Mara Țibuleac, Olga Berar, Adrian Ciglenean.

 

Citit În este un loc de joacă pentru artiști (laborator artistic interdisciplinar) înființat în 2011. Cercetare informală a limbajului senzorial în performance, inovație în teatrul poetic, concept și execuție de eveniment imersiv.

cititin.wordpress.com

@cititin23

 

Nichita Stănescu a fost un poet român născut pe 31 martie 1933, cunoscut pentru contribuțiile sale esențiale la poezia modernă. A fost premiat cu numeroase distincții, inclusiv Premiul Herder și Premiul Național de Poezie, și este adesea asociat cu curentul avangardist. Stilul său inconfundabil se caracterizează prin imagini vizuale puternice și o profundă explorare a condiției umane. Opera sa continuă să inspire și să influențeze generații de scriitori și cititori. [chat gpt]

 

Kultur 21 este un spațiu rafinat, cu un design elegant, care îmbină în mod echilibrat modernismul cu elemente clasice.

Proiectul a luat naștere din dorința de a oferi un cadru în care atmosfera și decorul devin parte integrantă a activităților desfășurate (ateliere, cursuri, recitaluri, spectacole, evenimente de afaceri).

Kultur 21 își propune să găzduiască proiecte și oameni creativi, ce vor să se lase inspirați de energia locului, chiar în inima capitalei, în Cotroceni.

 

PARINTE IN ROMANIA
29
nov
Feleacu, judetul Cluj
Sala Grande Vista, Wonderland Cluj Resort
VIENNA CLASSIC ORCHESTRA
2-21
dec
Turneu National
Turneu National
SARITII Impro show
21
nov
Bucuresti
Sala Palatului
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles