Bilete Atelier de gatit

Atelier de gatit
11
feb
Atelier de gatit
Corsenso, Strada Augustin Bunea nr. 1 judetul Cluj, Cluj-Napoca
11 februarie 2025, Ora 19:00

Info eveniment: Atelier de gatit

Ce poate fi mai frumos decât sa învățăm lucruri noi, într-un mediu plăcut și pe deasupra să și socializăm? Pentru că ne place să oferim experiențe, de data aceasta dăm startul unui proiect nou, un atelier de gătit, un proiect în care am pus mult suflet, pasiune si, așa cum ne place nouă să spunem mereu, un strop de sare. Veți fi îndrumați de Chef Vincent Lointier de la care veți învața tehnici noi pe care să le puteți pune in practică în bucătăria voastră de acasă. Cursul se adresează în principal bucătarilor amatori, iar în 11 februarie, în primul curs, vom învăța cum să gătim corect beef Wellington, precum și o delicioasă tartă de lămâie și bezea.

 

Tematică curs 11 februarie

Beef Wellington/ Tartă de lămâie si bezea

 

Data: marți, 11.02.2025

Locația: showroom Corsenso, str. Augustin Bunea nr 1 - Cluj-Napoca

Ora incepere: 19:00

Număr locuri: 12

Preț: 550 lei/persoană

 

Desfășurare curs:

18:30: Primirea participanților si discuție liberă

Platouri aperitiv si welcome drink

 

19:00 - 21:00: Atelier de gătit

Demonstrație și pregătire în echipă, tehnici de gătire și prezentare a preparatelor

 

21:00 - 22:00: Degustare, recapitularea serii, impresii și sfaturi pentru a reproduce rețetele acasă

 

Cine este chef Vincent Lointier?

Dintotdeauna mâncarea bună a fost motiv de întâlnire între oameni, de aceea vă invităm să îl cunoașteți pe Chef Vincent Lointier, care vă va împărtăși pasiunea sa pentru bucătăria sănătoasă și gustoasă, preparatele propuse având ingrediente cât mai naturale, provenite în cea mai mare parte de la producatori locali.

 

Cu origini din Normandia, dintr-o familie cu tradiție, având peste 20 de ani de experiență în bucătarii din Franța și România, în prezent, Chef Vincent Lointier este unul dintre chefii restaurantului Kupaj.

Dupa mulți ani petrecuți în bucătăriile celor mai bune restaurante din Franța și după un popas de 2 ani petrecuți în bucătăria restaurantului “Le Grand Ecuyer” din localitatea Cordea sur Ciel din centrul Franței, restaurant premiat cu o stea Michelin, Vincent vine să împărtășească din tehnicile învățate, pe care sa le puteți pune în practică în bucătăriile de acasă.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles