Ce poate fi mai frumos decât sa învățăm lucruri noi, într-un mediu plăcut și pe deasupra să și socializăm? Pentru că ne place să oferim experiențe, de data aceasta dăm startul unui proiect nou, un atelier de gătit, un proiect în care am pus mult suflet, pasiune si, așa cum ne place nouă să spunem mereu, un strop de sare. Veți fi îndrumați de Chef Vincent Lointier de la care veți învața tehnici noi pe care să le puteți pune in practică în bucătăria voastră de acasă. Cursul se adresează în principal bucătarilor amatori, iar în 11 februarie, în primul curs, vom învăța cum să gătim corect beef Wellington, precum și o delicioasă tartă de lămâie și bezea.
Tematică curs 11 februarie
Beef Wellington/ Tartă de lămâie si bezea
Data: marți, 11.02.2025
Locația: showroom Corsenso, str. Augustin Bunea nr 1 - Cluj-Napoca
Ora incepere: 19:00
Număr locuri: 12
Preț: 550 lei/persoană
Desfășurare curs:
18:30: Primirea participanților si discuție liberă
Platouri aperitiv si welcome drink
19:00 - 21:00: Atelier de gătit
Demonstrație și pregătire în echipă, tehnici de gătire și prezentare a preparatelor
21:00 - 22:00: Degustare, recapitularea serii, impresii și sfaturi pentru a reproduce rețetele acasă
Cine este chef Vincent Lointier?
Dintotdeauna mâncarea bună a fost motiv de întâlnire între oameni, de aceea vă invităm să îl cunoașteți pe Chef Vincent Lointier, care vă va împărtăși pasiunea sa pentru bucătăria sănătoasă și gustoasă, preparatele propuse având ingrediente cât mai naturale, provenite în cea mai mare parte de la producatori locali.
Cu origini din Normandia, dintr-o familie cu tradiție, având peste 20 de ani de experiență în bucătarii din Franța și România, în prezent, Chef Vincent Lointier este unul dintre chefii restaurantului Kupaj.
Dupa mulți ani petrecuți în bucătăriile celor mai bune restaurante din Franța și după un popas de 2 ani petrecuți în bucătăria restaurantului “Le Grand Ecuyer” din localitatea Cordea sur Ciel din centrul Franței, restaurant premiat cu o stea Michelin, Vincent vine să împărtășească din tehnicile învățate, pe care sa le puteți pune în practică în bucătăriile de acasă.