Vreti sa admirați frumusețea Bucurestiului de deasupra Bulevardului Magheru in cadrul primului eveniment PREMIUM al anului 2019?
Veniți la Lido in the Sky, pe 25 mai, in imediata apropiere a Hotelului LIDO, in centrul Capitalei
Această ediție a ,,Dinner In The Sky`` le aduce oaspeților nostri patru concepte diferite gândite în așa fel încât experiența să fie una totală: Breakfast In The Sky, Wine tasting in the Sky, Prosecco in the Sky și, bineinteles, Dinner In The Sky. Astfel, cei care decid să se îmbarce pe platforma Dinner In The Sky se vor putea bucura fie de atmosfera de poveste pe care o creează Alexandra Violin (@Wine Tasting in the Sky), fie de o istorie romantata a vinului in prezentarea de exceptie a presedintelui asociatiei sommelierilor din Romania, Florin Voica (@Dinner in the Sky). Pentru cei care vor să își înceapă ziua cu priveliștea Bucurestiului de la peste 50 m înălțime, există Breakfast In The Sky, unde aceștia se pot delecta cu cele mai delicioase preparate, pregătite de executive chefii Lido`s Brasserie.
Ca si ore de pus in vanzare, se vor pune in vanzare cate 22 de locuri pentru fiecare din orele:
10:00 ; 11:00 Breakfast in the Sky
13:00 Lunch in the Sky – SOLD OUT
16:00 Wine Tasting in the Sky
17:00 Prosecco in the Sky
18:00, 18:30 Prosecco in the Sky
20:00, 21:45 Dinner in the Sky
Breakfast ora 10 si 11
Oua benedict cu mixt de salata
Fresh de portocale
Patiserie ( croissante cu unt si ciocolata )Cappucino / espresso
Apa plata / minerala
Ora 13 lunch si Violin
Gustare / Prosciutto de parma cu mozzarella si busuioc
Turnedo Rossini - muschi de vita cu ficat de rata si sos demiglace
servit cu piure de pastarnac si porumb baby la gratar cu rosii cherry
Desert Tiramisu cu fructe de padure insotit de limoncelo
Apa plataa / minerala / cefea espresso
Ora 16 si 17 wine tasting si violin
Platou cu branzeturi franta , struguri si mezeleuri uscate
Selectie de vinuri la degustare
Ora 17/ 18 / 18 si 30 / 19 Prosseco si desert
Tort de ciocolata servit cu inghetata de vanilie
Dinner ora 20 / 21 si 45
Pate de fois gras cu trufe
Muschi de vita wellington servit cu cartofi la cuptor si ciuperci umplute
Cheesecake servit cu sorbeto de mango