Bilete Carreras, Zamfir, Fabian in premiera mondiala impreuna la Bucuresti

Carreras, Zamfir, Fabian in premiera mondiala impreuna la Bucuresti
15
sep
Carreras, Zamfir, Fabian in premiera mondiala impreuna la Bucuresti
Stadion Arcul de Triumf, Bulevardul Marasti 18-20, Bucuresti
15 septembrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment: Carreras, Zamfir, Fabian in premiera mondiala impreuna la Bucuresti


Premieră mondială la București!

Jose Carreras alături de Lara Fabian și Gheorghe Zamfir, la aniversarea geniului mondial al naiului.

 

Sarbatorirea celui mai mare naist din toate timpurile, a maestrului Gheorghe Zamfir  se va desfășura sub egida educației prin cultura intr-o locație cu totul excepțională, cochetul si confortabilul Stadion Arcul de Triumf, care renovat la cele mai inalte standarde, ofera toate utilitatile moderne necesare desfasurarii unui eveniment de asemenea anvergura. Acest spatiu primitor si frumos va gazdui un regal muzical de neuitat în care se vor impleti vocile marilor artisti cu firul de aur sonor al naiului si ne vor rasfata auzul si sufletul cu cantece eterne, indragite de toate generatiile, melodii nemuritoare cum ar fi Volare, Je t'aime, Lonely Shepherd, Adagio, Moon River, Caruso, Amigos para siempre și multe altele precum și arii din opere celebre interpretate de cei trei titani, într-o seara care se anunță unica și magica în același timp.

Orchestra Simfonica București, sub bagheta alternativa a dirijorilor David Gimenez, Daniel Jinga și Giora Linenberg, va asigura acompaniamentul soliștilor. Alături de aceștia vor performa Laura Bretan, copilul minune care acum 7 ani uimea Lumea Noua cu performanta din finala America's Got Talent atingând acum maturitatea interpretativa, precum si excepționala soprana de nivel international  Alexandra Coman alături de soprana  Rodica Anghelescu, tenorul Alin Stoica și baritonul Mihai Dogotari și de naistele Daniela Ioana Ghiță și Cornelia Tihon. De asemenea evenimentul va avea parte și de momente de arhiva multimedia memorabile dedicate aniversarii maestrului Zamfir cât și de mesaje adresate acestuia de catre mari personalități internationale , toate acestea fiind puse în scena de regizorul Claudiu Stan și de binecunoscutul actor Sorin Francu cu ajutorul profesioniștilor în scenotehnica și videotehnica de la Arena Events  . Amfitrioana evenimentului va fi inconfundabila Iuliana Tudor care va parafa aceasta seara drept document istoric prin aniversarea maestrului Zamfir .

 Vă așteptăm pe toți să fiti martorii unui eveniment cultural unic .

Regulament acces Concert Aniversar Gheorghe Zamfir

15 septembrie 2023, ora 19:00, Stadionul Arcul de Triumf

 

Au mai rămas doar câteva ore până la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – Concertul Aniversar Gheorghe Zamfir. Pentru a asigura un eveniment sigur și plin de bucurie, vă rugăm să luați cunoștință regulamentul oficial de acces la concertul aniversar Gheorghe Zamfir, programat pe data de 15 septembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf.

 

Orar Acces 

Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17:00.

 

Puncte de Parcare

Vă recomandăm să utilizați zonele de parcare desemnate, amplasate la Agronomie și Romexpo, pentru a evita aglomerația și a asigura fluiditatea accesului.

 

Interdicții

Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă aducem la cunoștință că este interzis accesul cu următoarele:

Câini sau alte animale de companie

Umbrele și obiecte contondente – vă recomandăm să veniți cu pelerine!

Camere foto cu obiectiv detașabil

Băuturi alcoolice și alimente

 

***Este permis accesul cu apă și sucuri în recipiente sigilate. Cu toate acestea, există posibilitatea achiziționării acestora din interiorul locației.

 

Dispozitive Electronice

Telefoanele mobile și tabletele sunt permise, însă vă rugăm să vă asigurați că acestea sunt ținute în mod silențios în timpul desfășurării spectacolului.

 

Siguranță și Asistență Medicală

Personalul de securitate și personalul medical sunt prezenți pentru a vă oferi asistența necesară. Vă rugăm să cooperați cu aceștia pentru a asigura un eveniment lipsit de incidente.

 

Comportament și Respect

Vă rugăm să vă comportați cu respect față de ceilalți participanți și față de bunurile acestora. Orice act de violență sau hărțuire va fi tratat cu seriozitate și conform legilor în vigoare.

 

Plan de Evacuare

În caz de urgență, vă rugăm să urmați indicațiile personalului de securitate și ale forțelor de ordine. Vă rugăm să vă familiarizați cu rutele de evacuare marcate.

 

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza regulamentul în funcție de necesități. Vă mulțumim pentru colaborare și vă așteptăm la un eveniment de excepție.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles