Bilete 50 Cent X Summer in the City

50 Cent X Summer in the City
18
aug
50 Cent X Summer in the City
Romaero, Bucuresti
18 august 2024, Ora 15:00

Info eveniment: 50 Cent X Summer in the City

50 Cent include Bucureștiul pe harta concertelor sale!

 

50 Cent, artistul incontestabil al hiphop-ului internațional este capul de afiș al evenimentului Summer in the City care va avea loc pe 18 august la Romaero, București.

Solistul va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum „In Da Club”, „Candy Shop”, „Just a Lil Bit”, creând o atmosferă incendiară într-o  producție de amploare oferind un show imersiv și memorabil!

 

Încă de anul trecut, 50 Cent a pornit în  turneul global „The Final Lap Tour” cu peste 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țariilor.

 

Dar cine este 50 Cent? Născut în Queens, New York, Curtis Jackson și-a început cariera muzicală în 1996; în anul 2000 a înregistrat albumul de debut „Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia „Guess Who’s Back” a fost decoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 5o Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timbeland, Justin Timberlake, Eminem și mulți alții.

 

Albumul său de debut, „Get Rich or Die Tryin’” a fost lansat în 2003, mares  lovitură muzicală a fost single-ul „In da club”, premiat cu nouă discuri de platină de Recording Industry Association of America. 

 

În același an, el și-a lansat propria casă de discuri G-Unit Records, unde a semnat rappers de pe Coasta de Est a Americii. Cel de-al doilea album, The Massacre, lansat în 2005 a cunoscut un succes fulminant prin melodia „Candy Shop”. Au urmat mai multe albume cu sound comercial, precum „Curtis” (2007), „Before I Self Destruct” (2009), “Animal Ambition” (2014).

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel global, primind numeroase premii, precum Grammy Award, Primetime Emmy Award, Billboard Music Awards (mai exact 13 la număr), trei distincții (American Music Awards) și patru premii BET Awards.

 

A fost nominalizat în lista celor mai buni „50 de rapperi” de către Billboard pe poziția 17, iar revista Rolling Stone a inclus „Get Rich or Die Tryin’” în lista celor mai bune o sută de albume din anii 2000.

 

Solist, actor, producător de film el a câștigat o avere în 30 de ani pe scena vieții!

Curtis James Jackson și-a valorificat pe deplin atuurile de vedetă internațională pentru a se transforma din artist în actor, producător de film și antreprenor. „Get Rich or Die Tryin’” este motto-ul său în viața, de vreme ce a câștigat peste 100 de milioane de dolari din parteneriatul cu VitaminWater, un brand pe care l-a endorsat în cântecele sale și aparițiile publice.

 

Hip Hopper-ul are o viața personală demnă de un film, el considerându-se un adevărat „luptător” a timpurilor moderne și un „produs” al societății în care s-a format! Solistul și-a folosit faima și averea și în scopuri nobile: a lansat Fundația G-Unity pentru a sprijini programele care promovează abilitățile sociale și de leadership al tinerilor; a devenit autor de cărți motivaționale, lansând trei cărți: „The 50th Law”, „Hustle Harder, Hustle Smarter”, „”From Pieces to Weight: Once Upon...”

 

Din 2014, 50 Cent s-a focusat pe cariera sa filmografică, înființând propria să companie G-Unit Films and Television Inc. prin care a produs serialul Power (2014-2020), una dintre cele mai vizionate serii de pe Netflix!

Ca actor, 50 Cent a jucat în filmul autobiografic „Get Rich or Die Tryin’” (2005), Home of the Brave (2006), Righteous Kill (2008). 

În 2016, 50 Cent a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame și a primit un premiu NAACP pentru cel mai bun regizor într-un serial dramă.

 

Mai multe despre povestea lui personală vom descoperi la Summer in The City Event (18 august, Romaero) când își va spune povestea de viața în versuri, pe ritmuri de hip-hop și rap.

 Lui 50 Cent i se vor alătura pe scenă nume importante din hip-hop-ul local, primul artist confirmat fiind Puya& friends într-un show cu mari surprize!

 

Hiphop-ul revine la putere în acest an sub umbrela Summer in the City.

 

Acces: ora 15:00



REGULAMENTUL  SPECTACOLULULUI

50 CENT – SUMMER IN THE CITY 2024

 

Spectacolul are loc pe data de 18 August 2024 la ROMAERO , Bulevardul Ficusului, numarul 44, Sector 1, Bucuresti. Accesul la Spectacol se face prin Bulevardul Ficusului incepand cu ora 15:00.

Spectatorii sunt rugati sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul Spectacolului.

 

Accesul în spațiul Spectacolului va fi permis pe baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata Spectacolului. Spectatorii vor trebui să aibă asupra lor şi un act de identitate valid si o copie a certificatului de nastere pe hartie sau in format electronic pentru minorii care nu au act de identitate.

 

La intrarea in locație, toți participanții vor fi controlati de către agenții de securitate.

 

Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

 

Prezența minorilor cu varste mai mici de 3 ani este strict interzisă.

Organizatorii nu recomandă prezența la Spectacol a minorilor cu varste mai mici de 5 ani.

Minorii cu varste mai mici de 8 ani au acces gratuit la Spectacol, insotiti, pe baza documentelor doveditoare.

Minorii cu varste mai mari de 8 ani au acces la  Spectacol, insotiti, numai in baza unui bilet valabil.

Minorii care au vârste mai mici de 16 ani pot participa numai însoțiți de părinți sau reprezentantii legali.

Minorii cre au varste mai mari de 16 ani pot participa neinsotiti numai daca au asupra lor acordul parental semnat de parinte sau reprezentantul legal, in doua exemplare (poate fi descărcat de aici ). Un exemplar se va preda la acces, iar cel de-al doilea exemplar va fi pastrat de minor asupra sa pana la plecare.

 

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă achiziţionarea biletelor numai din punctele si website-urile autorizate sau, in ziua Spectacolului, de la casa de bilete de la intrare.

 

Este interzis accesul in perimetrul Spectacolului cu:

·       droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;

·       umbrele (se recomanda folosirea pelerinelor de ploaie)

·       racitoare sau lazi frigorifice

·       rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

·       sticle (din sticla, plastic, pet), conserve, doze;

·       scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;

·       mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

·       arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;

·       obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;

·       obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;

·       echipament de inregistrare audio/video,  selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;

·       aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);

·       Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;

·       biciclete, trotinete, segway,

·       obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;

·       bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;

·       artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;

·       animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la Spectacol cu medicamentele necesare.

Participarea la Spectacol se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest Spectacol.

Pe durata Spectacolului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de Spectacol o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfasurare a Spectacolului.

Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artiști, ore de începere a reprezentațiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artiști sau de evoluția pe scenă a acestora, iar participantii nu pot ridica pretenții cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu va anula Spectacolul din cauza vremii nefavorabile, însă în cazul în care autoritățiile publice vor solicita suspendarea sau anularea Spectacolul din motive de caz fortuit sau de forță majoră, Spectacolul sau o parte a acestuia vor fi suspendate/anulate, Organizatorul neputând fi tras la răspundere pentru acestea.

Organizatorul nu este răspunzător de serviciile și produsele comercializate de Partenerii Contractuali în zona de Spectacolului și nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acțiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de Spectacol.

În zona Spectacolului, Organizatorul va asigura paza și protecția Participanților, astfel că aceștia sunt obligați să colaboreze cu echipa de pază și protecție, cu autoritatile și să respecte instrucțiunile acestora.

În cazul incidentelor care pot apărea în perimetrul Spectacolului (violențe, persoane în stare de ebrietate sau punerea în pericol a integrității fizice a altor participanți), persoanele care asigură paza și protecția pot decide evacuarea persoanelor implicate.

 

Pe intreaga perioada a Spectacolului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia Spectacolul numai in conditiile comunicate la acreditare.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles