Bilete Concert Semnal M

Concert Semnal M
27
iul
Concert Semnal M
Hideout(spatiile Ryma), Alba
27 iulie 2024, Ora 20:00

Info eveniment: Concert Semnal M

Experimentează o seară de neuitat cu SEMNAL M - legenda rock-ului din inima Transilvaniei, și Dublu Click, prima trupa de rock Italienesc din Romania!

 

Data: 27 iulie 2024

Ora: 20:00

Locație: Spatiile Ryma

 

Cu o istorie impresionantă și hituri care au cucerit generații întregi, SEMNAL M aduce energia caracteristică și muzica lor inconfundabilă într-un spectacol live care te va face să vibrezi!

 

Nu rata șansa de a trăi magia live a unei trupe care a scris istorie în industria muzicală românească. Fii acolo pentru o seară plină de emoție, rock și amintiri care vor rezona cu tine mult timp după finalul concertului!

 

Invitati la eveniment vor fi trupa Dublu Click, prima trupa de rock italienesc din Romania care va aduce un tribut marilor artisti italieni, reinterpretand piesele care au facut tinerețea mai frumoasă pentru milioane de iubitori ai muzicii:

Gianna Nannini, Adriano Celentano, Albano e Romina, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, Domenico Modugno, Nek , Maneskin si multi altii. Toate acestea si multe altele, vor putea fi savurate într-un show care te va face sa spui “Mamma mia”!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles