Bilete Cock

Cock
24
sep
Cock
Teatrul Toma Caragiu, Ploiesti
24 septembrie 2024, Ora 18:30

Info eveniment: Cock


Cock

autor: Mike Bartlett

traducerea/adaptarea și regia artistică: Tony Adam Horațiu

scenografia și costumele: Mădălina Mihai        

distribuţia: Tudor Cucu Dumitrescu (M), Cristi Neacșu (John), Ioana Niculae/  Ștefania Cîrcu (W), Cătălin Frăsinescu (F)

Piesa lui Mike Bartlett  vorbește  despre iubire și despre puterea noastră de a înțelege formele și complexitatea acestui sentiment înălțător. Mai presus de toate însă, “Cock” aduce în fața noastră o serie de întrebări esențiale – Avem curajul să fim cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile și să iesim din zona de confort ?

Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în fața spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual și necesită o abordare corectă, pe măsura complexității lui.Spectacolul aduce în prim plan  triunghiul dramatic de relaționare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconștient, unul dintre cele 3 roluri : VICTIMĂ, SALVATOR sau PERSECUTOR.

Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împletește lupta și suferințele personajelor cu situațiile comice, generând un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

 

vârsta recomandată: 16+

 

Durata: 90 min.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles