Bilete Atelierul de Creat Povesti – Regatul papusilor

Atelierul de Creat Povesti – Regatul papusilor
19
oct
Atelierul de Creat Povesti – Regatul papusilor
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
19 octombrie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Atelierul de Creat Povesti – Regatul papusilor

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Atelierul de Creat Povești – Regatul păpușilor

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preţ bilet: 14 lei

 

Vino și descoperă magia creației la atelierul nostru de păpuși din carton! Micii artiști vor învăța să decupeze și să picteze păpuși fermecătoare, pe care le vor îmbrăca în hăinuțe colorate, realizate din materiale textile. Fiecare copil își va folosi imaginația pentru a decora și personaliza păpușa, transformând cartonul simplu în personaje unice și pline de viață. Este ocazia perfectă pentru cei mici să se distreze, să își dezvolte abilitățile manuale și să își exprime creativitatea într-un mod inedit. Nu rata această aventură artistică fascinantă!

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înțelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles